Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Nästa Sign&Print Scandinavia » 19-21 september 2023

Dagar
Timmar
Minuter
Välkommen till Sign&Print 2023

Sign&Print 2023 - Nyheter och erbjudanden!

Ni hittar oss i monter B:40!

Erbjudanden gäller tom 29 september 2023

Kampanjpriser på skrivare från Epson!

Stort mässpaket med Epson SureColor SC-F2200

Komplett paket med allt du behöver för att starta upp din verksamhet med DTG och DTF-transfers, från bläck till färdig produkt. Installation på plats och utbildning, mjukvara med mera ingår. 

Kontakta oss för offert; ring 08-554 240 61 eller maila oss 

SureColour SC-F2200 hybridskrivare för DTG/DTF

Den kompletta lösningen från Epson ger dig möjligheter att med lätthet trycka på många olika material och både på mörka och ljusa underlag.

Vare sig du väljer att printa direkt på plagget eller på en transferfilm har du en optimal lösning där alla delar utgör en väl fungerande helhet!

SureColour SC-F500 för sublimering inkl. CoverPlus

Med färgsublimeringsskrivaren SureColor SC-F500 från Epson, kan du trycka mobilskal, muggar, musmattor, t-shirts, kuddar och mycket mer. SC-F500 ger småföretag snabba ledtider, driftsäkerhet och en låg total ägandekostnad.

Kampanj: CoverPlus 3 års på-platsen-garanti ingår när du köper Epson SC-F500

Startpaket för sublimering!

Startpaketet för sublimering på större ytor, som till exempel fotopaneler från Chromaluxe, kuddfodral och väskor, innehåller sublimeringsskrivaren Epson SureColor SC-F500 och SEFA Slide 655 transferpress. 

Tryck på ytor upp till 50×60 cm i storlek och förundras över de briljanta färgerna! 

10% rabatt på maskiner och tillbehör från Secabo

Med en maskin från Secabo får du en pålitlig maskin för din produktion till ett bra pris! 

Både transferpressar och skärplottrar är användarvänliga och lätta att komma igång med, perfekt för dig som vill starta upp egen produktion eller för dig som vill utöka med en extra maskin när du har mycket att göra.

 

Secabo mässerbjudande:

10% på alla transferpressar och skärplottrar från Secabo, samt quick-change & slide extension, crosslaser-system och förvaringsmoduler. 

10% rabatt på transferpressar från Stahls'!

Med gedigen kvalitet på allt från små pressar för bröst- och ärmtryck till dubbla och luftrycksdrivna pressar för större produktionsserier – Stahls’ har en variant för dig! 

Stahls' Hotronix 360 IQ Kepspress - 10% rabatt

Hotronix 360 IQ är en innovativ och unik press från Stahls’. Kepspressen har en underplatta i gjuten silikon, som är mjuk och därför anpassar sig till olika former. Det gör att du kan pressa transfers och emblem runtom hela kepsen; fram, bak och på sidorna med en och samma underplatta.

Mässrabatt på utvalda skärplottrar från Graphtec

Skärplottrar från Graphtec tål att jämföras med betydligt dyrare maskiner i fråga om effektivitet och noggrannhet. Tillsammans med de medföljande mjukvarorna Cutting Master 4 och Graphtec Studio får du ett effektivt och smidigt produktionsflöde.

Laserskrivare från OKI - 10% rabatt

Femfärgsskrivarna från OKI tar dina utskrifter till en ny nivå! 

Upplev oöverträffad mediahantering, höga utskriftshastigheter, fantastiska High Definition-färger och enastående utskriftskvalitet. Detta gör laserskrivarna från OKI till ett unikt och prisvärt alternativ för företag inom den grafiska och kreativa industrin som vill få tillgång till en lukrativ ny intäktsström.

Mässerbjudande på Vulcan skärmaskiner

Flatbäddsplotter och arkskärare från Vulcan är enkla att använda och har flera bekväma funktioner som navigeras via en pekskärm. Trots den ultrahöga hastigheten skärs motiven ut med mycket hög precision, vilket gör Vulcan-maskinerna perfekta för alla möjliga typer av utskärningar. 

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa