Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Silhouette – köp deras sortiment här!

Ett pysselbord med en silhouette cameo 4, som har skurit ut löv i av papper.

Silhouette

Silhouette är ett företag som har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa skärmaskiner och andra verktyg för hantverkare och kreativa hobbyister.

Företaget har en stark närvaro på marknaden och är välkänt för sin innovativa teknologi och kreativa produkter. Silhouettes mest populära produkt är deras skärplotter Silhouette Cameo, som är utrustad med avancerade funktioner som möjliggör högprecisionsskärning och bearbetning av material.

 

Silhouette erbjuder även ett brett utbud av material och media som är utformade för att användas med deras skärmaskiner. Deras material och media är kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet, och de erbjuder en mängd olika effekter och texturer som kan användas för att skapa professionella resultat.
Företaget har blivit ett populärt val bland DIY-entusiaster och kreativa hobbyister på grund av sin användarvänlighet och höga kvalitet. Silhouette fortsätter att utveckla och förnya sina produkter för att möta behoven hos kunderna och för att kunna erbjuda ännu mer avancerade och kreativa projekt.

 

Silhouette Studio – Gratis mjukvara

Ladda ner mjukvaran Silhouette Studio här (basversion)

Alla produkter från Silhouette

Show Filters

Visar alla 174 resultat

Visar alla 174 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa