Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

S-RACE – köp deras sortiment här!

Logotyp S-race

S-race är en specialiserad tillverkare av sublimeringspapper som används för att trycka på textilier och andra ytor. Företaget erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa sublimeringspapper som är utformade för att fungera med olika sublimeringsskrivare, vilket ger kunderna en mångsidig lösning för sina tryckbehov.
S-races sublimeringspapper är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Deras papper är utformade för att producera högkvalitativa utskrifter med livfulla färger och skarpa detaljer, vilket gör dem till ett populärt val för kunder som söker högkvalitativa sublimeringslösningar. Dessa papper är lämpliga för en mängd olika applikationer, såsom kläder, sportkläder, heminredning, reklam och andra grafiska projekt.
S-race har etablerat sig som en ledande tillverkare inom sublimeringspapper och strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna till sina kunder. Företaget investerar i forskning och utveckling för att kunna leverera innovativa sublimeringslösningar och stärka sin position inom branschen.

Alla produkter från S-RACE

Show Filters

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa