Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Akryl

Akryl är en anmärkningsvärt mångsidig form av plast som har en rad unika egenskaper, vilket gör det attraktivt för användning i olika industrier och kreativa fält. En av dess mest framstående egenskaper är dess ljustransparens, vilken ofta är jämförbar med glas. Detta gör akryl till ett utmärkt alternativ till glas i många tillämpningar, inklusive fönster och skyltar, där dess lägre vikt och ökad hållbarhet är särskilt fördelaktigt.

 

Förutom att vara hållbart och lätt är akryl också stöttåligt, vilket minskar risken för skador under transport eller vid oavsiktliga stötar. Detta har lett till att det även används i produkter som kräver en kombination av klarhet och hållbarhet, till exempel fiskakvarier och motorcykelhjälmar.

Akryl har även gjort sin väg in i konstvärlden. Dess ljusgenomsläpplighet och färgbeständighet gör det till ett populärt material för moderna konstinstallationer. Det fungerar också utmärkt som ett bindemedel i akrylfärger, där det bidrar till att skapa en slitstark, vattenfast yta som kan bevara konstverkets utseende över tid.

 

Inom färgindustrin används akryl inte bara för dess bindande egenskaper, utan också för dess förmåga att motstå väder och vind, vilket gör det till ett populärt val för utomhusmålningar och beläggningar. Allt som allt är akryl en otroligt mångsidig materialkomponent, som har revolutionerat allt från byggindustrin och reklamvärlden till konst och design.

Akrylens egenskaper gör det till ett populärt material för skyltar, stora som små, och andra dekorativa objekt. 

Akryl fungerar utmärkt ihop med självhäftande vinyler för att göra text och motiv, logos m.m. 

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa