Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Om oss

Vi brinner för tryck på hårda och mjuka material.

Vårt mål, eller mission, är att alla ska kunna få den hjälp, det stöd och framförallt den kunskap de behöver för att kunna skapa egna tryck och dekaler på såväl textil som på hårda ytor.

Transferpressar och T-shirts i Foliers demorum

Folier.se

Hos Folier.se hittar du maskiner och material för att göra det mesta inom tryck – framförallt på textil, men även på hårda material!

 

Sedan 2014 har vi hjälpt företag att komma igång och att utveckla sina verksamheter med olika trycktekniker och material. 

 

När vi väljer ut de produkter som ska ingå i vårt sortiment, fokuserar vi på kvalitet, enkelhet och pålitlighet! Produkterna ska vara hållbara, de ska vara enkla att använda och man ska kunna lita på att de fungerar. 

Det började 2014 i Hovsjö, Södertälje...

2014 startade Folier resan mot den verksamhet vi ser idag, men då under namnet Specialfolie Sverige AB.

Tidigare hade man fokuserat på, som namnet antyder, folier för specifika applikationer, men nu började man ta in de första skärplottrarna i sortimentet.

 

2015 fortsätter verksamheten att växa och man utökar sortimentet med fler plottrar och folier, transferpressar och skrivare med fokus på textiltryck. För att ta hand om det snabbt växande lagret lämnades det bort till ett tredjepartslager (TPL).

Foliers demorum i Södertälje

2018 är året det händer! Specialfolie Sverige AB byter namn till Folier Sverige AB och man flyttar till större lokaler i Södertälje för att kunna hantera lagret själva igen.

Man fortsätter att utöka sortimentet och en konverteringsmaskin inhandlas så att man nu kan erbjuda vinyler på löpmeter i olika bredder.

Tidslinje Foliers utveckling
Tidslinje Foliers utveckling
DTF transfer

2020 startade man upp kunskapsportalen Tryckakademin! Här kan man lära sig mer om olika trycktekniker och hur man använder olika material och maskiner. 

Tryckakademin har blivit ett uppskattat inslag på Foliers hemsida och något som kontinuerligt utvecklas och utökas med fler artiklar.

 

2021 har man återigen växt ur lokalerna och det är dags för en ny flytt, denna gång till de nybyggda lokaler i Vagnhärad, ca 6,5 mil söder om Stockholm, där Folier ligger idag.

Det här är också året då DTF blev en tryckteknik att räkna med och efter en något ansträngande start med noggrant testande är det nu en av Foliers starkaste sidor med mycket expertis.

Idag

Folier hittar du idag i Vagnhärad, ett stenkast från E4. Varje dag lämnar ett stort antal beställningar lagret på väg till Foliers kunder över hela Sverige (och ibland även i övriga Norden).

Med ett välutrustat demorum kan du boka ett möte med en säljare för att besöka Folier och titta på och lära dig mer om olika trycktekniker.

 

Du kan även träffa oss på olika branschmässor under året, till exempel Nordic Profile och Sign&Print. 

Läs om vårt hållbarhetsarbete och vad vi gör för att stötta olika organisationer i deras arbete.

Vinylrullar och konverteringsmaskin, Foliers lager

Våra medarbetare

Våra medarbetare är ryggraden vi litar på att hålla oss upprätt. Vi är ett starkt team som jobbar tillsammans, även om vi ibland har starka viljor som drar åt olika håll. Det vi alla har gemensamt är att vi vill att du som kund ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer oss. 

Mikael Sandberg

Mikael Sandberg

VD
Richard Rindelaub

Richard Rindelaub

Säljare
Reneida

Reneida Nilsson

Säljare/Kundsupport
Mona

Mona Gustafsson

Ekonomiansvarig/Kundsupport

Oskar Sandberg

IT-ansvarig/Teknisk support

Susanne Nyman

Marknad/Kundsupport

Julia Trivunovic

Marknad

Carl Söderberg Isaksson

Lager
Reco rekommenderat företag 5 år i rad

Har du frågor eller vill ha mer information?

Vi finns till för dig och vår kundsupport svarar mer än gärna på dina frågor. 

Du når oss via chatten här på sidan, e-post eller telefon – vi har öppet alla helgfria vardagar!

Se aktuella öppettider längst ner på sidan.

 

Tel: 08-554 240 60

E-post: support@folier.se

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa