Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Aktuella artiklar

2024

Roland tar plats i Foliers sortiment | Sign&Print

Sedan årsskiftet är Folier.se ny återförsäljare för Roland DG. Det innebär bland annat tillskott när det gäller DTF- och UV-print.

Den nyheten blev offentlig i samband med att Folier ställde ut på vinterupplagan av Nordic Profile Fair i Jönköping. Ett passande tillfälle eftersom många av företagets kunder återfinns inom profil och promotion.

Läs mer »

2024-01-18

2023

Så lyckades den lilla återförsäljaren bli en storspelare | Sign&Print

Den grafiska återförsäljaren Folier.se har vuxit kraftigt sedan starten för snart tio år sedan. Bolaget har kommit att bli en ganska stor spelare när det kommer till både försäljning av maskiner och material genom att bredda sig. För Sign&Print berättar vd Mikael Sandberg om varför de använder sig av artiklar och video på sin hemsida och möjligheten att börja med maskinleasing.

Läs mer »

2023-11-03

MIKAEL SANDBERG

Folier.se firar nästan ett decennium av innovation inom tryckindustrin | IT-Kanalen

Från dess blygsamma början 2014 i Hovsjö, Södertälje, till en av de mest framstående aktörerna inom tryckindustrin idag, har Folier.se kontinuerligt expanderat och omdefinierat vad det innebär att erbjuda kvalitativa maskiner och material för tryck.

Mikael Sandberg, VD för Folier, säger:

”Det har varit en otrolig resa sedan vi började som Specialfolie Sverige AB, och jag är otroligt stolt över vad vi har uppnått tillsammans som team. Vår dedikation till kvalitet, enkelhet och pålitlighet har aldrig sviktat.”

Läs mer »

2023-08-11

E-handlaren miljonökar – så klarar de lönsamheten: ”Tar betalt”

Om vi säger rullmatad skärplotter, kepspress och textilvinyl, vad säger du då? Just det, Folier.se såklart. De är nämligen en av e-handlarna som har ett högt tryck i affären just nu.

Bolaget säljer maskiner och material för olika typer av, just det, tryck på hårda och mjuka underlag.

Kanske låter det som en kostnad som många skulle spara in på nu, men Folier.se har hittat vägar att ändå öka försäljningen från 27 till 31 miljoner kronor under 2022. 

Läs mer »

2023-05-05

#154 Mikael Sandberg: Folier – Framtidens E-handel

Foliers VD Mikael Sandberg gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av sina bästa tips när det kommer till B2B. Hur kom han upp med konceptet kring Folier, och vad gör de? Hur tar man bäst hand om befintliga kunder? Vad ska man maximera just nu för att få störst impact? Hur ser deras spenderingar för marknadsföring ut? Och hur spenderar de i övrigt? Hur jobbar de med prissättning? Hur lyckas man med B2B?

Lyssna här »

2023-03-03

Mikael Sandberg gästar Framtidens E-handel; podd med Björn Påhlman Spenger

Svensk mässpremiär för värmepress – Sign&Print 

Hos den grafiska leverantören Folier.se var det såväl värmepressar som DTF/DTG- och sublimeringsskrivare som stod i blickfånget under Nordic Profile Fair, men även skärplotters, kepspressar och vinyler.

– Vi vill visa bredden i vårt sortiment, säger Richard Rindelaub på Folier.se medan han visar runt bland maskinerna i montern.

En maskin som han särskilt vill lyfta fram är värmepressen Diversity från Stahls som fick svensk mässpremiär i samband med profil- och promotionmässan, som pågick den 17–19 januari.

Läs mer »

2023-01-20

Nordic Profile Fair; premiär för Stahls' Diversity i Foliers monter; Foto: Anja Degerholm

Äldre artiklar

2022

2022-03-07

E-handeln för Folier.se fortsätter växa – Finanstid

Mikael Sandberg är mannen bakom omtalade Folier som nyligen uppmärksammades av Ehandel.se för sin tillväxtresa. Finanstid har fått några kommentarer kring siffrorna från Foliers VD Mikael Sandberg.

2022-02-28

En lösning som är bredare – Screen & Marknaden

Från att varit en liten bubblare; med en del filmer på nätet, till att bli en allmänt accepterad innovation, som utökar användningsområdet för en DTG-printer. Nu slår Folier.se på den stora trumman för DTF; Direct-To-Film.

2022-02-10

3 om 3 – Ekblom, Lax, Sandberg – Screen & Marknaden

Vi har frågat tre personer, från tre olika företag, samma tre frågor om hur verksamheten har gått under år 2021 och hur de ser på år 2022.

2022-02-09

Folier ger sig in i motorbranschen – Däckavisen

Nu ger sig bolaget Folier in i fordonsbranschen, företaget levererar ett nytt sortiment för bildekor, så kallad wrappingfolie.

2022-01-04

Hårt tryck: Hans e-handel ökar till 27 miljoner – “ett knepigt år” – E-handel

“Allt du behöver för att göra egna tryck på kläder och hårda material”. Så beskriver e-handeln Folier.se sin verksamhet på den egna sidan. Och uppenbarligen är egna tryck i ropet – för de senaste åren har orderna rullat in till Folier på löpande band.

2022-08-19

Fler nedslag på årets profilmässa – Sign & Print

Folier säljer maskiner och material för tryck på textilier och hårda material och hade mycket att stå i när Sign&Print besökte promotionmässans första dag. I företagets utställning fanns en Epson Surecolor F2100-skrivare som printar direkt på plagg (DTG) eller direkt till film (DTF).

2021-04-07

Textiltryck och skärning drar publik – Sign & Print

DTF-tekniken är het konstaterar Rickard Rindelaub och Mikael Sandberg  på Folier.se. De har haft rejält att göra under Sign&Print-mässan för att visa besökarna sitt maskinutbud inom textiltryck.

2022-03-30

Laddar med nyheter inom DTF och DTG – Sign & Print

– Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av både maskiner och material för tryck på mjuka och hårda material, säger Richard Rindelaub och summerar vad de ska förmedla till mässbesökarna när de kommer till Folier.se

2022-11-07

Profilmässan samlar branschen – Screen & Marknaden 

Vid lunchtid började det till slut mattas av med branschfolket, som samlats i montern, för att se hur DTF-print fungerar. Gänget på Folier.se hade med sig trotjänaren Epson SC-F2100 och på köpet fick man även med sig Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson Sverige.

2021

2021-12-22 Öppet hus i Vagnhärad – Screen & Marknaden

Efter ett par månader i sina nya lokaler i Vagnhärad, har Folier.se äntligen börjat bo in sig ordentligt. Därför valde man, den 26-27 oktober, att bjuda in till ett öppet hus.

2021-11-02 Snabbväxande inkjetlösningar för transfer – Sign & Print

Folier.se lanserar Direct to film-lösningar. Med tryckmetoden produceras färdiga textiltransfer genom att motivet printas med vattenbaserade färger på en plastfolie från en A3- eller rulle till rulle-skrivare.

2021-10-18 Dags för öppet hus på ny adress – Sign & Print

I början av sommaren flyttade grafiska leverantören Folier.se från Södertälje till Vagnhärad. Nu bjuder de in till öppet hus i sina nya större lokaler.

2021-10-06 Större möjligheter i större lokaler – Screen & Marknaden

När både personalstyrkan och antalet lagerförda produkter växer, är det inte konstigt att man börjar kika efter något större.

2021-05-26 En press för alla kepsar – Screen & Marknaden

Hela vägen från USA, där den tidigare har gjort succé, har den nya kepspressen Hotronix 360 IQ letat sig fram till Sverige.

2021-04-26 Mässan på en ny plattform – Screen & Marknaden

Sublimeringsmaskiner, transferpressar, skärplottrar, DTG-printer samt material till dessa, var det som Folier.se skyltade med under mässans dagar. Kort sammanfattat skulle Richard Rindelaub beskriva det som; positivt, lärorikt och intressant, men man hade hoppats på att få ut mer.

2021-03-30 Kepspressen som går hela varvet – Sign & Print

Folier börjar sälja en semiautomatisk transferpress i Sverige för alla typer av kepstryck. Den första maskinen har redan levererats till kund.

2021-03-17 De är nya distributörer – Screen & marknaden

Folier.se blir nu officiell distributör för sublimerings-produkterna från ChromaLuxe och Unisub, som tillverkas av Universal Woods i USA.

2021-01-25 Europapremiärer i textilväg – Sign & Print

Under temat textiltryck presenterar Folier.se material och utrustning för mässpubliken. Richard Rindelaub hoppas att företaget också kan visa upp helt nya produkter.

2020

2020-06-02 Folier.se satsar på hyrtjänster – Screen & Marknaden

Under en tid har Folier.se börjat märka av ett något ändrat beteende bland kunderna. Därför lanserar företaget nu möjligheten att hyra tryckutrustning som exempelvis transferpressar eller skärplottrar.

2020-04-29 Workshop med fokus på sublimering – Screen & Marknaden

Folier.se bjöd den 4 mars in till en dag med fullt fokus på trycktekniken sublimering. Med två pass, vardera på 3 timmar, fick deltagarna lära sig sublimeringstryck i praktiken.

2020-03-23 Med besten från Tyskland – Screen & Marknaden

För andra gången i rad träffar vi på Folier.se på mässan. Här står hela gänget samlat; Richard Rindelaub, Mikael Sandberg och Robert Andersson, försäljningschef respektive VD och säljare. Dessutom har de tagit med sig en representant från den tyska leverantören Secabo.

2020-02-27 De drar igång workshops – Sign & Print

Återförsäljaren Folier.se bjuder in till en kursträff 4 mars där deltagarna utbildas i sublimering. Och fler workshops är på gång.

2020-02-25 Workshops hos Folier.se – Screen & Marknaden

Att hjälpa våra kunder att få ut både det mesta och bästa av produkterna, är något som ligger Folier.se varmt om hjärtat. Som ett led i det kommer de därför, regelbundet framöver, att bjuda in till utbildande workshops.

2020-02-10 Sverigepremiärer i Södertälje – Screen & Marknaden

I början av november i fjol bjöd Folier.se in till öppet hus i sina lokaler.
Representanter från Ricoh, Epson och OKI var på plats och här samlades även närmare 50-talet kunder, från hela riket; till och med så långt söderut som Malmö.

-2019

2019-02-25 Stora för de små – Screen & Marknaden

Kunder finns i alla storlekar och allt som oftast är det de stora kunderna, med de stora kontona man vill åt. Folier Sverige AB har däremot en liten annan syn på det och företagets kunder är till större del de mindre företagen.

2018-11-18 Folier Sverige utökar sortimentet – Screen & Marknaden 

Folier Sveriges samarbete med Forever gör att man nu kan leverera kompletta digitala lösningar, som ligger i framkant när det gäller tryck på textil och andra material.

2018-11-05 Transferpapper tar plats i sortimentet – Sign & Print

Folier Sverige AB får in transferpapper från Forever i sitt sortiment. Forever är en av världens ledande tillverkare av transferpapper av hög kvalitet för digital transfertryck. 

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa