Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Akryllim

Akryllim är ett framstående bindemedel baserat på akrylpolymerer. Det skiljer sig från andra lim genom sina unika egenskaper som snabb torktid och exceptionellt stark bindning. Denna kombination av snabbhet och styrka har gjort det till en favorit bland hantverkare, konstnärer och industriexperter världen över.

 

En av akryllimets mest uppskattade egenskaper är dess mångsidighet. Det kan användas på en mängd olika material, från papper och textil till trä och plast, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för både hobbyentusiaster och professionella hantverkare.

Oavsett om det handlar om att montera modeller, skapa konstverk eller fästa komponenter i industriella produkter, garanterar akryllim en robust och hållbar fog. Dess vattenbaserade natur tillför ytterligare fördelar. Inte bara minskar det eventuella skadliga ångor och lukter jämfört med andra limtyper, men det underlättar också rengöringsprocessen.

 

Om limmet spills, eller om det finns överflödigt lim på en yta, kan det enkelt tvättas bort med vatten innan det torkar. Och även om det har torkat, kan akryllim ofta tas bort med en mild lösning eller försiktigt skrapas bort från de flesta ytor.

Hos oss på Folier.se finner du att många av våra självhäftande vinyler är bestrukna med akryllim.  Du hittar även akryllim på delar av vårt sortiment av printmedia.

Frostad fönsterfilm med akryllim
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa