Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Aluminium

Aluminium, ett silveraktigt och glänsande metalliskt element, står ut som en av de mest mångsidiga metallerna i vår moderna värld. Med sin imponerande kombination av lättvikt, styrka och korrosionsbeständighet, tar aluminiumet en framstående plats bland metaller. Faktum är att det är det tredje mest förekommande elementet i jordskorpan, vilket vittnar om dess rikliga tillgänglighet.

 

Det som gör aluminium särskilt unikt är dess fantastiska balans mellan låg densitet och hög hållfasthet. Denna kombination har lett till att det blivit ett oumbärligt material inom flera sektorer. Flygindustrin, till exempel, värdesätter aluminium för dess förmåga att skapa lätta men hållbara flygplan, medan bilindustrin utnyttjar dess styrka för att tillverka säkra och effektiva fordon.

Utöver dessa industriella användningsområden spelar aluminium en central roll i vardagslivet. Det används flitigt inom matförpackningsindustrin, särskilt tack vare dess korrosionsbeständiga egenskaper som håller matvaror fräscha.

 

Aluminiumets förmåga att reflektera värme gör det också till ett utmärkt material för köksredskap och termiska applikationer. I takt med att hållbarhet och återvinning blir alltmer centrala teman i vår tid, står aluminium ut med sin återvinningsbarhet. När det återvinns behåller det sina unika egenskaper, vilket gör det till en miljövänlig metall för framtida generationer.

Hos oss på Folier.se hittar du många fotopaneler för sublimering, men också andra sublimeringsprodukter i aluminium. Den släta och lätta ytan gör dem idealiska för sublimeringstekniken.

Chromaluxe fotopaneler för sublimering i aluminium med vit, blank yta.
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa