Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Aluminiumplåt

Aluminiumplåt är en specialbearbetad form av aluminium, formad till tunna, platta skivor. Denna anmärkningsvärda produkt kombinerar den naturliga lättheten av aluminium med dess inneboende styrka, vilket ger en mångsidighet som är svår att matcha med andra material.

 

Inom fordonsindustrin har aluminiumplåten blivit oumbärlig, inte bara för sin lätta vikt, vilken bidrar till ökad bränsleeffektivitet, utan också för dess förmåga att stå emot korrosion. Den här korrosionsbeständigheten säkerställer att bilar och andra fordon behåller sin estetik och funktion under längre tid.

 

Byggsektorn utnyttjar också aluminiumplåtens unika egenskaper, särskilt för att skapa robusta och väderbeständiga fasadpaneler och taksystem.

 Dessa plåtar erbjuder byggnader ett modernt utseende samtidigt som de erbjuder långvarigt skydd.

 

Flygindustrin, med sina stränga krav på materialstyrka och vikt, litar också starkt på aluminiumplåt. Denna lätta, men tåliga plåt, bidrar till att minska flygplanens totalvikt i allt från vingar till kroppskomponenter, vilket i sin tur leder till större bränsleeffektivitet.

 

Slutligen; den estetiska finishen av aluminiumplåt, kombinerad med dess formbarhet, gör den idealisk för konstnärliga och designintensiva tillämpningar, från skyltar till inredningsdetaljer. Den representerar verkligen en perfekt balans mellan form och funktion.

Hos oss på Folier.se hittar du många fotopaneler för sublimering, men också andra sublimeringsprodukter i aluminium. Den släta och lätta ytan gör dem idealiska för sublimeringstekniken.

Chromaluxe fotopaneler för sublimering i aluminium med lyxig vit, matt yta.
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa