Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Kampanj: Epson SureColor SC-F2100 (Direct To Garment)

DTG-printern Epson SureColor SC-F2100 erbjuder ett komplett DTG-paket för att designa och trycka t-shirtar, pikétröjor, tröjor, tygväskor och andra textilartiklar. Med SureColor SC-F2100 för direktutskrift på textil kan du konfigurera och börja trycka t-shirtar och andra produkter direkt på plagget. Denna nya modell ger snabbare, högkvalitativa utskrifter med färre ingrepp och med möjlighet att skapa egen design. Garment Creator-programvaran som medföljer gör det enkelt att skapa personligt anpassad design. 

 

I kampanjen ingår:

  • Epson SureColor SC-F2100
  • Installation
  • Utbildning
  • 1 st uppsättning färg
  • 3 års CoverPlus på-platsen garanti (inkl. skrivarhuvud)

DTF-Transfers

Utöka användningsområdet för din SureColor SC-F2100 och producera även DTF-transfers, där du printar motivet på en transferfilm i stället för direkt på plagget.

Ett DTF-tryck är tunt och stretchigt och beroende på vilket limpulver som används kan du anpassa transfern till olika typer av underlag, till exempel bomull, polyester, softshell med flera. Tål tvätt upp till 60ºC (testat upp till 60 tvättar) beroende på vilket limpulver du använder för transfern.

Med denna metod kan du förbereda transfers, du kan printa flera transfers på samma ark och du kan lagra dem för framtida bruk. Det finns heller inget behov av förbehandling av plaggen innan man för på transfern.

 

För mer information – kontakta oss!

epson-surecolor-sc-f2100-4c-1

En komplett lösning för tryck direkt på plagg

Epson SureColor SC-F2100 ingår i en komplett lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck, programvara och garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att alla delar har utformats så att de fungerar optimalt tillsammans. Fördelen med SC-F2100 är att den ger snabbare resultat än tidigare modeller, med fler inställningar för snabba utskrifter och förbättrad bläckcirkulering för snabbare uppstart. Dessutom omfattar den en förbättrad kontroll som möjliggör en smidigare återgivning av bilder och en bredare färgskala. Epson UltraChrome DG-bläck har en bred färgskala, ger livfulla färger och skriver ut på mörka tyger med tåligt, vitt bläck som inte spricker.

 

Förbrukning

Vid körning med 100% bläcktäckning CMYK drar skrivaren ca 10 ml/ m². UltraChrome DG i 600 ml kassett kostar ca 2.634 kr/färg. Utskriftskostnaden i CMYK av en A4 med heltäckande bild blir ca 2.90 kr/per A4

En komplett 
DTG-lösning

Komplett lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck, programvara och garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att alla delar fungerar optimalt tillsammans.

Enkel att installera och använda

SC-F2100 är enkel att installera och använda. Garment Creator-programvaran som medföljer gör det enkelt att skapa personligt anpassad design.

Snabbare utskrifter med högre kvalitet

Skrivaren ger snabbare resultat än tidigare modeller, med fler inställningar för snabba utskrifter och förbättrad bläckcirkulering för snabbare uppstart.

Inklusive Epson CoverPlus 3 år

Just nu ingår 3 år av Epson CoverPlus serviceavtal som ger den bästa tänkbara servicen på plats, inklusive byte av skrivarhuvuden (1byte/år).

Inklusive 3 års CoverPlus på-platsen garanti

Just nu ingår 3 års CoverPlus på-platsen garanti. Epsons CoverPlus serviceavtal ger den bästa tänkbara servicen på plats, inklusive byte av skrivarhuvuden (1byte/år).

epson-coverplus-3yr-on-site-service-sc-t34003405

Effektivisera din produktion, investera i en SC-F2100 idag!

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa