Varukorg
  • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Fraktfritt vid köp över 500kr
 • reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

  Länkar

  Vill du prata med oss?

  Ring oss på 08-554 240 60

  Sociala medier

  Kampanj: Epson SureColor SC-F2100 (Direct To Garment)

  DTG-printern Epson SureColor SC-F2100 erbjuder ett komplett DTG-paket för att designa och trycka t-shirtar, pikétröjor, tröjor, tygväskor och andra textilartiklar. Med SureColor SC-F2100 för direktutskrift på textil kan du konfigurera och börja trycka t-shirtar och andra produkter direkt på plagget. Denna nya modell ger snabbare, högkvalitativa utskrifter med färre ingrepp och med möjlighet att skapa egen design. Garment Creator-programvaran som medföljer gör det enkelt att skapa personligt anpassad design. 

   

  I kampanjen ingår:

  • Epson SureColor SC-F2100
  • Installation
  • Utbildning
  • 1 st uppsättning färg
  • 3 års CoverPlus på-platsen garanti (inkl. skrivarhuvud)

  Kampanjpris: 139 900kr exkl. moms

  (ord.pris 173 620kr)

   

  Leasing: 3 870kr/mån exkl. moms

  (36 mån, 0% kontant, 10% restvärde)

  DTF-Transfers

  Nu kan du enkelt skapa DTF-transfers med hjälp av din Epson SC-F2100, vilket gör att du utökar användningsområdet avsevärt med din DTG printer. Till detta behöver du transferfolie, hot-melt pulver samt mjukvara. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

  En komplett lösning för tryck direkt på plagg

  Epson SureColor SC-F2100 ingår i en komplett lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck, programvara och garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att alla delar har utformats så att de fungerar optimalt tillsammans. Fördelen med SC-F2100 är att den ger snabbare resultat än tidigare modeller, med fler inställningar för snabba utskrifter och förbättrad bläckcirkulering för snabbare uppstart. Dessutom omfattar den en förbättrad kontroll som möjliggör en smidigare återgivning av bilder och en bredare färgskala. Epson UltraChrome DG-bläck har en bred färgskala, ger livfulla färger och skriver ut på mörka tyger med tåligt, vitt bläck som inte spricker.

   

  Förbrukning

  Vid körning med 100% bläcktäckning CMYK drar skrivaren ca 10 ml/ m². UltraChrome DG i 600 ml kassett kostar ca 2.634 kr/färg. Utskriftskostnaden i CMYK av en A4 med heltäckande bild blir ca 2.90 kr/per A4

  En komplett 
  DTG-lösning

  Komplett lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck, programvara och garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att alla delar fungerar optimalt tillsammans.

  Enkel att installera och använda

  SC-F2100 är enkel att installera och använda. Garment Creator-programvaran som medföljer gör det enkelt att skapa personligt anpassad design.

  Snabbare utskrifter med högre kvalitet

  Skrivaren ger snabbare resultat än tidigare modeller, med fler inställningar för snabba utskrifter och förbättrad bläckcirkulering för snabbare uppstart.

  Inklusive Epson CoverPlus 3 år

  Just nu ingår 3 år av Epson CoverPlus serviceavtal som ger den bästa tänkbara servicen på plats, inklusive byte av skrivarhuvuden (1byte/år).

  Inklusive 3 års CoverPlus på-platsen garanti

  Just nu ingår 3 års CoverPlus på-platsen garanti. Epsons CoverPlus serviceavtal ger den bästa tänkbara servicen på plats, inklusive byte av skrivarhuvuden (1byte/år).

  Effektivisera din produktion, investera i en SC-F2100 idag!

  Fraktfritt över 500kr

  Fri frakt på order över 500kr

  Öppet köp i 14 dagar

  14 dagars ångerrätt

  Snabb leveranstid

  1-3 dagars leveranstid

  100% Trygga betalningar

  Klarna / MasterCard / Visa