Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Dubbelhäftande tejp

Dubbelhäftande tejp representerar en av de mest mångsidiga hjälpmedlen inom tejpvärlden. Distinkt tack vare sitt klister på båda sidor, fungerar den som en bro mellan två ytor, vilket skapar en stark bindning mellan dem.

 

Oavsett om det är för ett hantverksprojekt, en skoluppgift, eller för att fästa tunga material i byggindustrin, står denna tejp redo att möta utmaningen. Ett av de unika drag hos dubbelhäftande tejp är dess variationsrikedom när det gäller basmaterial. Medan vissa varianter består av tunna pappers- eller plastlager, kan andra ha en skummad kärna, vilket inte bara ger dem extra dämpning men också en ökad förmåga att fästa på ojämna ytor.

Denna diversifiering i materialval möjliggör användning i allt från skira pappersarbeten till krävande konstruktionsprojekt. Trots dess skenbara enkelhet, finns det mycket att tänka på när man väljer rätt dubbelhäftande tejp. Hållfasthet, temperaturresistens och förmåga att stå emot fukt är bara några av de faktorer som kan påverka hur väl tejpen presterar i en given situation.

 

För dem som är på jakt efter en pålitlig lösning för att sammanfoga material, erbjuder dubbelhäftande tejp en oslagbar kombination av styrka och mångsidighet.

Dubbelhäftande tejp används bland annat för att montera stöd på fotopaneler och och att fästa sublimerade inserts på produkter som till exempel plåtaskar och brickor.

Träpaneler från Chromaluxe
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa