Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Granulat

Granulat, som består av små, konsekventa partiklar av ett specifikt material, utgör ofta kärnan i många industriella processer. Dessa partiklar kan vara av plast, metall, organiska ämnen eller en kombination av olika material. Deras användning sträcker sig över en mängd olika sektorer, vilket understryker deras universalitet och värde i tillverkningskedjan.

 

Inom till exempel plastindustrin omvandlas plastgranulat genom upphettning och formning till en mängd produkter, från enkla hushållsföremål till avancerade medicinska instrument.

Metallgranulat, å andra sidan, kan smältas ner för att skapa gjutna eller extruderade komponenter, vilka sedan kan hittas i allt från bilar till byggnadsstrukturer.

 

När det gäller organiska granulat, som de som är baserade på trä eller jordbruk, hittar vi dem ofta inom livsmedelsindustrin, där de kan användas som tillsatser eller fyllnadsmedel.

 

Dessutom spelar granulat en avgörande roll inom läkemedelssektorn, där de används för att skapa tabletter och andra doseringsformer.

Hos oss på Folier.se hänvisar vi till transferpulver i granulatform, som  används för DTF och liknande transfers, där man beströr transfern med lim-granulatet för att sedan pressa fast den på textil. 

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa