Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

HTV (Heat Transfer Vinyl)

HTV, som står för Heat Transfer Vinyl (på svenska textilvinyl), är en specialiserad form av vinyl designad för att överföras till textilier och en rad andra ytor genom en värmebehandlingsprocess. Denna teknik ger designentusiaster och producenter möjlighet att förvandla vanliga klädesplagg, väskor och andra textilbaserade produkter till anpassade konstverk och modeuttalanden.

 

 En av de största fördelarna med HTV (textilvinyl) är dess mångsidighet. Med ett brett utbud av färger, mönster och finishar kan användare skapa allt från enkla monokroma mönster till komplexa, flerfärgade designlösningar.

 

Vare sig det handlar om att skapa en logotyp för ett företagsevenemang, ett personligt meddelande på en t-shirt eller en unik design på en väska, erbjuder HTV en lösning som både är estetiskt tilltalande och hållbar.

Dessutom är HTV känt för sin långvariga hållbarhet. När den har applicerats korrekt, kan designen tåla tvätt efter tvätt utan att blekna, krackelera eller förlora sin lyster.

 

Detta gör det till ett attraktivt val inte bara för hantverkare och DIY-entusiaster, men också för kommersiella producenter som letar efter en trycklösning av hög kvalitet. I en tid där anpassning och personligt uttryck är högt värderade, fortsätter HTV att vara en go-to-lösning för dem som vill skapa varaktiga och imponerande textilprodukter.

På Folier.se hittar du ett stort utbud av olika textilvinyler för att skapa dina egna uttryck på textil.

Exempel på textilvinyl i olika färger
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa