Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

KUNDCASE

Lina Elmblad

Lina Elmblad i Timrå är en av alla företagare som har drabbats av pandemins framfart. Hon driver två webbshoppar, där den ena främst säljer dekorationer till fester, bröllop och andra tillställningar. Den andra shoppen säljer nischade produkter till hockeymammor. Tanken är att de två butikerna ska överlappa varandra gällande säsong – bröllop på sommaren och hockey på vintern. Men pandemin har slagit hårt mot båda; färre fester och inställda matcher.

För att kunna utöka sitt sortiment och erbjuda fler personliga produkter, köpte hon i början av året både ett paket med skärplotter (Silhouette Cameo) och transferpress, för att kunna trycka T-shirts, och ett startpaket för sublimering för att kunna trycka muggar med personliga tryck.

— Ett större företag har tryckt T-shirts åt mig. För att kunna ta fram mer personliga saker i färre exemplar testar vi oss fram med att trycka t-shirts själva, berättar Lina Elmblad.

Än är hon inte riktigt igång med Cameon för textiltryck. 

— Jag upplever den aningen krånglig, men tror att det mesta handlar om att jag inte tagit mig tiden att lära mig ordentligt än. Det finns mycket information både hos Folier och på forum på nätet. Men på webbforum gäller det att sålla lite bland informationen, konstaterar Lina. 

Muggarna är dock i produktion och har blivit en populär produkt i Linas webbshoppar.

— Jag började trycka på muggar direkt. Det har varit en läroprocess och jag har kasserat ett antal, men det har varit förvånansvärt enkelt att lära sig. Muggarna har blivit populära i båda mina webbshoppar, berättar Lina.

Det hon upplevt som svårt har varit att hitta rätt och jämn temperatur när de ska tryckas. För att lära sig hur hon ska göra för att sublimera på muggar har kundservicen hos Folier varit viktig för Lina Elmblad.

 — Det har varit skönt att veta att jag kan ringa kundtjänst och berätta vad som hänt och få höra hur jag skulle gjort istället – att kunna få hjälp också efter ett köp, säger hon.

Text: Wivan-Kristina Sandberg

Kundcase: Kasper Kleihs

Kocklandslagets chefskonditor, Kasper Kleihs, har tagit medalj både i VM och OS. Nu laddar han inför nya mästerskap och experimenterar med sin första 3D-skrivare.

Läs inlägg »
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa