Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

KUNDCASE

Linda Nordstedt

Kreatören Linda Nordstedt har drivit eget företag i 15 års tid, baserat på hennes skaparlust att göra personliga produkter med handskriven text. Hon har en ateljé i Landskrona och en shop på nätet.

—  Jag började med att handtexta på muggar men det höll inte i längden. Sublimeringstekniken har underlättat mycket och jag kan ändå sätta min personliga touch på det. Det är också mer tåligt och hållbart med sublimering – muggarna tål att köras i micro och diskmaskin, säger Linda.

Från porslinspenna till tryckmetoden sublimering

Jämfört med att texta med porslinspenna på muggar går sublimeringen in i materialet istället för att bara sitta på ytan. Det är en stor fördel, menar Linda. 

— Med pennan riskerar texten att nötas bort från muggen och det känns trist.

Kreativiteten har alltid funnits med i Lindas liv. Numera använder hon en ritplatta för att handtexta och designa det tryck hon vill göra och skriver sedan ut med skrivaren. Efter det sublimerar hon på muggar och tygkassar.

tva-emaljmuggar-linda-nordstedt

Foto: Linda Nordstedt

muggpress-sublimeringskrivare-muggar

Foto: Linda Nordstedt

En skrivare - oändliga möjligheter

För Linda Nordstedt är tekniken fortfarande ny; hon skaffade sublimeringsskrivaren efter nyår och har testat sig fram för att lära sig hur hon ska använda den.

— De videor och allt som man kan söka upp via Foliers hemsida har varit till stor hjälp. Jag har snabbt fått svar på mina frågor. Utan den servicen och återkopplingen hade det tagit längre tid att få ordning på inställningar och veta hur jag skulle göra, berättar Linda.

"Utvecklas inom området"

— Det finns ju mycket andra saker man kan sublimera på, som termomuggar, vattenflaskor och musmattor. Ju mer jag lär mig desto mer nyfiken blir jag på att utvecklas inom det här området. Även om det är allt fler som erbjuder personliga produkter så vill jag fortsätta lära mig och utöka sortimentet, avslutar Linda Nordstedt.

emaljmugg-med-motorcykel

Foto: Linda Nordstedt

Lindas webbshop:

https://mjhousing.se/

Text: Wivan-Kristina Sandberg

Se fler 
kundcase

Kasper kleihs

Kundcase: Kasper Kleihs

Kocklandslagets chefskonditor, Kasper Kleihs, har tagit medalj både i VM och OS. Nu laddar han inför nya mästerskap och experimenterar med sin första 3D-skrivare.

Läs inlägg »
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa