Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Kundcase: Profilewear.se

Herman (Partner på Profilewear.se) intill sig har han Epson SureColor F2100 - DTF / DTG - maskin!

Herman (Partner på Profilewear.se) visar upp transfers tryckta med Epson SureColor SC-F2100.

Profilföretaget som satsar på hållbar produktion

Att fatta kloka och hållbara val när det kommer till profilering av kläder och produkter är något av ledordet hos Profilewear.se. Förädlingen av produkterna de säljer sker både lokalt inhouse och hos partners, som även de värdesätter miljö och hållbarhet.

”Vi uppmuntrar aktivt våra kunder att göra medvetna val för miljön.”

Bilden föreställer Ibbe Mir som granskar transfers från Epson SureColor SC-F2100.
Bilden visar Herman Shaho som granskar transfertryck från Epson F2100.

Profilewear.se kan erbjuda en mängd olika tekniker för textiltryck, bland annat vinyltryck, sublimering, DTG och DTF. Med bred kunskap inom området kan de leverera färdiga produkter av hög kvalitet

Deras expertis inom tryck innebär att de kan producera allt från enkla texttryck till avancerade bilder och mönster, vilket ger deras kunder möjlighet att skapa unika och personliga plagg. 

Under 2022 investerades det i en Epson SureColor SC-F2100; en skrivare för både DTF (Direct to Film) och DTG (Direct to Garment) som har gjort att de har kunnat minska leveranstiderna och erbjuda snabba expressleveranser. 

Två bilder bredvid varandra. Den vänstra bilden är ett datafodral dekorerad med DTF-tryck som föreställer lekfulla figurer. Bilden till höger visar en man med ett dekorerat förkläde. Förklädet är tryckt med DTF som föreställer ett sigill med kebab och knivar.

En investering som har lönat sig!

För Sign&Print berättade Herman Shaho från Profilewear.se att investeringen i en Epson SureColor SC-F2100 snabbt har lönat sig då de har kunnat erbjuda snabbare leveranser.
– Det är en investering som redan har betalat sig. Den har gjort att vi kan sänka leveranstiden från 15–20 till 8–12 arbetsdagar. Dessutom kan vi erbjuda expressleveranser inom en vecka, det kunde vi inte tidigare.

Planen är att expandera och eventuellt investera i fler maskiner då de är mycket nöjda med kvaliteten och färgerna som Epson-maskinen erbjuder. Herman säger till oss:

– Vi använder den dagligen och planerar att eventuellt ta in fler maskiner inom kort framtid, då den utför ett fantastiskt jobb i vår produktion.

Laptopfodral dekorerad med Profilewear.se logotyp.

Medvetet miljöval

Att använda DTF-tryck ligger även i linje med miljötänket hos Profilewear.se, då DTF är en av, om inte den mest, miljövänliga tryckmetoden för textiltryck just nu. De erbjuder också sina kunder att spara och förvara redan utskrivna tryck för framtida bruk och minskar därmed svinn. Det ger också lägre kostnader och kortare ledtider vid nästa tillfälle kunden beställer.

Just nu använder de skrivaren mest för mindre tryck (upp till ca 2-300 cm² eller ungefär ett halvt A4) i flera färger, samt små namntryck, som kan vara besvärliga att producera med en traditionell skärplotter och textilvinyl. En stor fördel är också att man inte behöver lägga tid på att rensa folier när man använder DTF! 

Vill du veta mer om Profilewear.se och deras produkter? Klicka på knappen för att komma till deras hemsida!

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa