Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

DrawCut: Aktivera din licenskod

Beroende på om du har köpt DrawCut separat (gäller även vid köp av uppgradering) eller fått det tillsammans med din maskin är aktiveringen av licensen olika. Klicka på någon av nedanstående länkar för att komma till rätt del av guiden.

Köpt licensen separat Fått licenskoden med maskinen

Köpt licensen separat

Det har skickats ett mail till den e-postadress som angavs vid köpet innehållande en voucherkod som används för att du skall kunna kvittera ut din PSN (Product Serial Number) som i sin tur används för att aktivera själva programmet. Det kan låta lite rörigt men här går vi igenom steg för steg hur du gör.

Olika länkar används för respektive version av DrawCut. Klicka på den länk som ditt köp avser.

Fyll sedan i nedan uppgifter och klicka på “Continue”. Var noga med att rätt e-postadress är ifylld då det är dit din PSN kommer att skickas.

1 - DrawCut Aktivering Licens Fyll i Uppgifter

Då kommer du se nedan vy, klicka då på “Select” under “Voucher” och fyll i din voucherkod i rutan som dyker upp. Klicka sedan på “Continue”.

2 - DrawCut Aktivering Licens Voucher Betalmetod

Då kommer du till den sista delen där du dubbelkollar så information du fyllt i är korrekt. Som vi nämnde här ovan så är det viktigt att rätt e-postadress har fyllts i då det är dit din PSN skickas. Om allt ser bra ut klickar du på “Checkout” och inväntar din bekräftelse.

3 - DrawCut Aktivering Licens Slutfor

När du har fått din PSN på mailen är det dags att aktivera den i DrawCut, har du inte installerat DrawCut så kan du ladda ned respektive version här.

Följ installationsanvisningarna och acceptera villkoren, när det är gjort kommer följande vy upp. Då fyller du i din PSN som skickats till din e-postadress och klickar på “Next”.

4 - DrawCut Aktiver Licens Fyll i PSN

Slutför sedan installationen och sen är det bara att börja producera!

Fått licenskoden med maskinen

Om du har fått din PSN (Product Serial Number) tillsammans med en skärplotter från Secabo börjar du med att ladda ned och installaera DrawCut, du hittar repsketive version här.

Följ sedan installationsanvisningarna och acceptera villkoren. När nedan vy dyker presenteras fyller du i din PSN och klickar på “Next”. Slutför sedan installationen och börja producera!

1 - DrawCut Aktiver Licens Fyll i PSN

oskar
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Se fler inlägg

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa