Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Silhouette Studio® – Hur gör jag för att uppgradera min programvara?

Designer Edition, Designer Edition Plus, Business Edition

Börja med att skapa ett konto på Silhouettes hemsida om du inte redan har ett. Detta är helt kostnadsfritt och gör bl.a. så att du får tillgång till bilder i ditt bibliotek. Ladda också ner mjukvaran Silhouette Studio och installera programmet på din dator.

Alternativ 1:

  1. Logga in på Silhouettes hemsida och gå till “mitt konto” (my account) genom att klicka på konto-ikonen i högra hörnet
  2. Gå till fliken “License Keys” och ange din licenskod (16 tecken och du hittar den på din orderbekräftelse)
  3. Öppna sedan programmet Silhouette Studio och öppna hjälp-menyn. Klicka på “Lägg till uppgraderad utgåva” och ange dina kontouppgifter (ange ej licenskoden här!)

Alternativ 2:

  1. Öppna programmet Silhouette Studio
  2. Gå till hjälp-menyn och klicka på “Lägg till uppgraderad utgåva”
  3. Ange dina kontouppgifter och licenskod och klicka på “logga in” för att knyta licenskoden till ditt konto

Du behöver bara ange licensnyckeln en gång. Efter det är koden knuten till ditt konto och du behöver enbart logga in med kontouppgifter för att få tillgång till uppgraderingen av programmet.

Felkoder

Inloggningen misslyckades

Du har angivit fel kontouppgifter till ditt Silhouette-konto. Skriv in användarnamn och lösenord på nytt.

Licensnyckel ej giltig

Du har fel typ av licensnyckel, eller nyckel till annan programvara.

Inkompatibel Licens (1)

Indikerar att programmet redan är uppgraderat till samma, eller en högre version av programmet, än vad licensen gäller för.

Inkompatibel Licens (2)

Indikerar att du försöker använda en licensnyckel utan att ha förkraven för den, t.ex. upgradering från DE till DE+, utan att först ha angivit nyckeln för DE.

Kunde inte ansluta

Du har en äldre version av Silhouette Studio. Programmet behöver uppdateras till en nyare version med aktuella säkerhetsprotokoll för att kunna ansluta till Silhouettes server.

Allmänna tips

Du kan installera din uppgradering på upp till 3 olika enheter (5 om du har Business Edition). Din kod knyts till ditt Silhouette-konto, vilket gör att även om någon annan kommer över koden, kan de inte använda den utan dina kontouppgifter.

Har du använt dina tre uppgraderingar och vill t.ex. byta dator, kan du avinstallera koden på den gamla datorn för få en ledig installation. Det görs på samma sätt som när du uppgraderar, fast du väljer alternativet ”Avaktivera licensnyckel…”

Behöver du installera om programmet och har tappat bort koden? Ingen fara. Logga in på ditt konto på Silhouettes hemsida (silhouetteamerica.com) och gå till ”My account”. Där hittar du de koder som är knutna till ditt konto. Du kan också se hur många installationer du har kvar.

Kraschar datorn och du har använt alla installationer? Kontakta Silhouettes support, så hjälper de dig. De kan nollställa dina installationer, så att du kan använda koden igen.

(här kan du se alla våra produkter från Silhouette)

susanne
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Se fler inlägg

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa