Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Aslan – köp deras sortiment här!

Aslan
- Ditt val för självhäftande filmer och tillbehör

Aslan är ett företag med en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet. Med sin slogan “Expertise in self-adhesive films” har de blivit en ledande tillverkare av självhäftande filmer och tillbehör av hög kvalitet. Aslan erbjuder en imponerande variation av produkter för att möta olika behov och önskemål. Deras produkter är idealiska för en mängd olika applikationer, inklusive dekorativa folier, sandblästringsvinyl och stencilvinyl.

 

Aslan – Innovativa produkter för dekorationslösningar på olika ytor

Aslan är känd för sina innovativa produkter för dekorationslösningar på olika ytor. Deras självhäftande filmer kan användas för att skapa en mängd olika effekter på allt från väggar till bilar. Aslans produkter är inte bara lätta att använda, de är också högkvalitativa och utvecklas kontinuerligt för att möta kundernas behov. Med deras tekniska expertis och fokus på kvalitet är Aslan det självklara valet för alla som letar efter självhäftande filmer av hög kvalitet och flexibla tillbehör.

 

Bra att veta: Aslan ett företag med en rik historia och imponerande produkter som är idealiska för en mängd olika applikationer. Deras tekniska expertis och fokus på kvalitet gör dem till det självklara valet för alla som söker högkvalitativa självhäftande filmer och tillbehör.

Show Filters

Visar alla 11 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa