Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Bagbase – köp deras sortiment här!

BagBase - För fina och hållbara väskor i alla situationer

BagBase är en högt respekterad leverantör av högkvalitativa väskor som är populär bland kunder runt om i hela världen. Med en imponerande historia av kvalitetsprodukter och ett rykte som en pålitlig och innovativ aktör inom branschen, är BagBase det självklara valet för alla som söker pålitliga väskor av högsta kvalitet.

BagBase har ett imponerande sortiment av väskor och tillbehör som passar en mängd olika marknader och behov. Oavsett om du söker efter en robust ryggsäck för vardagsbruk, en praktisk gymnastikpåse för träningen eller en trendig tote för shoppingturen, så har BagBase det du behöver. Deras sortiment omfattar också en mängd andra typer av väskor, inklusive weekendväskor, datorväskor och handväskor, så oavsett vad du letar efter finns det en bra chans att du hittar det hos BagBase.

 

Populär leverantör

Det som verkligen sätter BagBase isär från andra leverantörer av väskor är deras fokus på hög kvalitet och hållbarhet. Deras produkter är kända för att hålla länge och för att tåla tuff användning, vilket gör dem till ett utmärkt val för både privatpersoner och företagskunder. BagBase är också engagerade i att använda miljövänliga material och tekniker i sin produktion, vilket gör att du kan känna dig bra över att göra ett miljövänligt val när du köper en BagBase-väska.

Show Filters

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa