Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Cricut – köp deras sortiment här!

Bild på Cricut Explore 3, med Cricuts logotyp i nedre delen av bilden.

Cricut är ett företag som har en stark närvaro över hela världen och en stor kundbas. Deras produkter är populära bland kreativa människor och hobbyentusiaster som älskar att skapa personliga dekorationer och projekt. Cricut erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive skärmaskiner,
vinyler, papper och mycket mer, vilket gör att människor kan uttrycka sin kreativitet på olika sätt.  De är kända  för sina avancerade skärmaskiner, som är ett fantastiskt verktyg för DIY-entusiaster. Dessa skärmaskiner kan skära ut olika material, inklusive papper, tyg och vinyl. Tack vare Cricuts skärmaskiner kan människor skapa personliga dekorationer, scrapbooking-sidor, t-shirts, muggar och mycket mer med hög precision och hastighet.

Företaget har också en dedikerad programvara som heter Design Space, vilket gör det möjligt för användare att skapa och anpassa sina egna designprojekt på ett enkelt och användarvänligt sätt. Programvaran har massor av verktyg och funktioner som gör det lätt för människor att skapa unika projekt och använda sin fantasi fullt ut.

Skärplotter Cricut Explore 3

Cricuts skärmaskiner kan klippa ut material som papper, tyg, vinyl och folie med hög precision och hastighet. Deras produkter är ett fantastiskt verktyg för människor som vill uttrycka sin kreativitet och skapa personliga projekt.

Alla produkter från Cricut

Show Filters

Visar alla 91 resultat

Visar alla 91 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa