Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

FIBERFLON – köp deras sortiment här!

Närbild på PTFE-coating med några droppar på ytan. Bilden är dekorerad med Fiberflons logotyp samt texten "PTFE COATED FABRICS".

Fiberflon® - En innovativ tillverkare av högkvalitativa PTFE-produkter

FIBERFLON® är ett företag som tillverkar PTFE, silikonbelagda tyger och tryckkänsliga tejper. Deras tekniska innovation och ingenjörserfarenhet är grunden till deras fokus på att erbjuda kunder kvalitérika produkter. Deras produkter är kända för sin resistens mot höga temperaturer, kemikalier och nötning.

En mångsidig produkt med hög resistens mot höga temperaturer

En av de mest imponerande fördelarna med PTFE från Fiberflon är dess resistens mot höga temperaturer, vilket gör den lämplig för användning i högtemperaturapplikationer. Produkterna är också utmärkta för sin kemiska resistens. Deras skyddsark i PTFE är ett populärt val för värmepressar och finns tillgängligt i flera olika storlekar, inklusive 38 x 50 cm, 60 x 50 cm, 80 x 100 cm och 100 x 120 cm.

 

FIBERFLON® är ett företag som sätter kvalitet och teknisk innovation i första hand. Deras produkter, inklusive PTFE skyddsark, är känt för att vara tåliga och långvariga, vilket gör dem till ett utmärkt val för högtemperaturapplikationer. Med Fiberflons breda sortiment av PTFE-produkter kan du hitta det perfekta alternativet för ditt specifika användningsområde.

Närbild på tre PTFE-rullar från Fiberflon.
Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa