Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Forever – köp deras sortiment här!

Forever logotyp med texten "Nothing's impossible".

Forever- Tillverkare av transferpapper för kostnadseffektiva lösningar

Forever är ett ledande företag inom tillverkning av transferpapper av hög kvalitet för digitala transfers för en mängd olika skrivare, inklusive laser-/led-, sublimerings-, eco-solventskrivare med mera. De har även nyligen lanserat material för sublimeringstryck på bomull. Med Forever kan användare överföra högkvalitativa, färgglada mönster på en mängd olika material, vilket gör deras produkter till ett bekvämt och kostnadseffektivt val.

OEKO-TEX100 certifiering - För miljövänliga transferprodukter från Forever

Forever tar ansvar för miljön genom att säkerställa att alla deras transferprodukter uppfyller kraven för OEKO-TEX100 certifiering. Tillsammans med OKI PRO-serien, som ersatt den svarta tonern med en vit för att göra täckande tryck även på mörka plagg, erbjuder Forever en optimal lösning för transfertryck i A3 och A4 storlek. Med deras högkvalitativa och miljövänliga produkter kan användare skapa professionella tryck på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Forever är ett företag som fokuserar på att tillverka högkvalitativa transferpapper för en mängd olika skrivare. Deras produkter är kända för att vara bekväma, kostnadseffektiva och miljövänliga, med OEKO-TEX100 certifiering som visar på deras engagemang för en bättre miljö. Med Forever kan användare skapa professionella och hållbara tryck i A3 och A4 storlek, vilket gör deras transferprodukter till ett utmärkt val för alla som söker lösningar för digitala transfers.

oki-forever-lasertransferpaket-a3

Alla produkter från Forever

Show Filters

Visar alla 26 resultat

Visar alla 26 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa