Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

KernowPrint – köp deras sortiment här!

Kernow Coatings logotyp

KernowPrint som tillhör Kernow Coatings är kända för sin högkvalitativa tillverkning och försäljning av material för digitaltryck, storbildstryck och skyltning.

De specialiserar sig på belagda och självhäftande material för olika applikationer samt producera högkvalitativa utskrifter på olika material. Företaget erbjuder ett brett utbud av belagda och självhäftande material som används inomhus och utomhus, till exempel för skyltning, bildekaler, etiketter och displaygrafik. Deras material är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet.

Kernow Print använder den senaste digitaltryckstekniken för att producera högkvalitativa utskrifter på olika material, inklusive Kernows egna belagda och självhäftande material.

Företaget är specialiserat på att producera färgstarka och högupplösta utskrifter för olika applikationer, inklusive skyltning, dekorationer, inredning, utställningar och event.
Både Kernow Coatings och Kernow Print är kända för sina innovativa material och deras förmåga att skräddarsy produkter efter kundens specifika behov och krav. Företagen strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder och är dedikerade till teknisk innovation och utveckling av nya produkter för att möta kundernas krav.


Alla produkter från KernowPrint

Show Filters

Visar alla 22 resultat

Visar alla 22 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa