Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Köp produkterfrån [MÄRKE] tryggt och säkert hos en ledande svensk återförsäljare. På Folier.se hittar du hela deras utbud till marknadsledande priser.

Metamark – För reklam och skyltindustrin

Metamark är en ledande brittisk tillverkare av självhäftande folier och material för reklam- och skyltindustrin. Deras produkter används för en mängd olika applikationer, från fordonsdekor till inredning, skyltning, utställningar och event.

Materials Company" - Fokus på kvalitet och innovation

Metamark har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och är stolta över att tillverka högpresterande material som är enkla att använda och installera. Deras produkter är kända för sin hållbarhet, färgbeständighet och höga prestanda i olika miljöer och applikationer.

Metamark-fargkarta-4-Series-Swatch

Produkter från Metamark

Metamarks produktportfölj inkluderar ett brett utbud av självhäftande folier och material, inklusive vinyl, självhäftande film, dekaler och wrappingvinyl. Nedan är några exempel på deras produkter:
Vinyl: Metamark erbjuder ett stort utbud av vinyl, inklusive färgad vinyl, självhäftande film och fönsterfilm. Dessa material är lämpliga för fordonsdekor, skyltning, utställningar och andra applikationer.
Digitala utskriftsmaterial: Metamark har utvecklat material som är speciellt anpassade för digital utskrift, inklusive latex-, solvent- och UV-utskrift. Dessa material är utformade för att ge hög kvalitet och färgbeständighet vid utskrift.
Vinyl till fordon: Metaglide wrapvinyl är en självhäftande folie som är anpassade för fordonsteckning. Dessa folier är utformade för att ge hög prestanda och enkel hantering vid applicering på fordon.

Alla produkter från Metamark

Show Filters

Visar alla 32 resultat

Visar alla 32 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa