Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Neenah – köp deras sortiment här!

Bild på två tröjor tryckt med Neenah. Bilden är dekorerad med Nenaahs logotyp.

Neenah Inc. tillverkar högkvalitativa specialpapper och material för olika applikationer.
Neenahs erbjuder ett brett utbud av specialpapper och material för textiltryck, förpackningar och grafisk design. Företaget är känt för sina högkvalitativa papper och material som är tillverkade med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Neenahs produkter är också utformade för att ge enkel och effektiv hantering vid tryckning och andra applikationer.


Neenah JET-PRO SS och 3G JET-OPAQUE är självhäftande transferpapper som används för att skapa högkvalitativa tryck på textilier, såsom t-shirts, sweatshirts och annat bomullstyg. Det är en av Neenahs mest populära produkter för överföring av tryck på textilier.

 

De är kompatibla med de flesta bläckstråleskrivare och är lätt att använda. Användare kan skriva ut sitt önskade tryck på pappret och sedan använda en värmeöverföringspress för att applicera trycket på textilien. Resultatet är en högkvalitativ och detaljrik överföring av trycket som är hållbar och tvättbar.

 

Transferpapprena  är kända för sin höga kvalitet och utmärkta färgåtergivning, vilket gör det till ett populärt val för skapande av anpassade t-shirts, tröjor och andra textilprodukter. Det är också lätt att använda och ger enkel och effektiv hantering vid överföring av tryck på textilier.

Alla produkter från Neenah

Show Filters

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa