Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

OKI – köp deras sortiment här!

Oki logotyp

OKI är en global tillverkare av skrivare och annan utskriftsteknik. De är kända för att tillverka högkvalitativa skrivare med avancerad teknologi och deras transferskrivare Pro9541WT är inget undantag. Skrivaren används av kunder över hela världen och är ett populärt val för utskrift på textilier och andra material med hög kvalitet och precision.Pro9541WT är en högpresterande LED-skrivare för utskrift på textilier, transferpapper och andra material. Skrivaren använder sig av OKIs avancerade LED-teknologi för att skapa en högupplöst, skarp och färgstark utskrift.
Pro9541WT är en skrivare som är utformad för att vara effektiv och mångsidig, vilket gör att användarna kan skriva ut på en mängd olika material med hög kvalitet och precision. Skrivaren kan hantera storformatutskrifter på upp till A3-storlek och har en imponerande hastighet på upp till 50 sidor per minut i färg.
Skrivaren är också utrustad med en rad avancerade funktioner, inklusive hög kapacitet för tonerkassetter och en automatisk färgkalibreringsteknik för att säkerställa konsekvent och korrekt färgåtergivning.

Alla produkter från OKI

Show Filters

Visar alla 27 resultat

Visar alla 27 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa