Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

OLFA – köp deras sortiment här!

En bild med gul bakgrund med texten "Power of X". En OKI-kniv i vänstra hörnet med Oki's logotyp, samt en man i arbetskläder i svartvitt.

OLFA:s breda utbud av skärverktyg

OLFA är en japansk tillverkare av högkvalitativa skärverktyg som används inom industri, hantverk och konstnärliga sammanhang. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1956, har OLFA fortsatt att vara en ledande tillverkare inom skärverktygsindustrin genom sin innovativa teknologi och design.
OLFA:s produkter är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Företaget tillverkar en rad olika skärverktyg, inklusive brytbladsknivar, rullknivar och andra knivar. OLFA:s skärverktyg är utformade för att möta kundernas behov av hög prestanda och precision.

OLFA:s breda utbud av skärverktyg

OLFA:s breda produktportfölj inkluderar skärverktyg som är lämpliga för en mängd olika applikationer. Dessa verktyg används av hantverkare, konstnärer och yrkesverksamma över hela världen. Företaget fortsätter att förnya och utveckla sina produkter för att möta kundernas behov och förbli en ledande tillverkare inom skärverktygsindustrin.

Alla produkter från OLFA

Show Filters

Visar alla 16 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa