Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Secabo – köp deras sortiment här!

Secabos logotyp

Secabo erbjuder en mängd olika värmepressar / transferpressar som är utformade för att möta behoven hos professionella användare inom textiltryckeri- och reklambranschen. Deras värmepressar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.
En av de mest framträdande funktionerna hos Secabos transferpressar är deras Quick-Change System. Denna funktion gör det möjligt för användare att enkelt byta ut de olika värmeplattorna på maskinen, vilket gör det möjligt att anpassa maskinen för olika applikationer och material. Quick-Change System gör det också möjligt att byta ut slitna värmeplattor snabbt och enkelt, vilket minskar driftstopp och ökar produktiviteten.

 

Secabos värmepressar är också utrustade med en rad andra avancerade funktioner som precisionsdigitalstyrning, automatisk öppning och stängning, samt säkerhetssensorer. Dessa funktioner gör det möjligt för användare att uppnå högkvalitativa och konsekventa resultat.
Secabo’s nyhet Modular Cross Laser System är en innovativ lösning som är utformad för att underlätta skärning och produktion av tryckmaterial. Lasersystemet är utformad med en högprecisionsoptik som garanterar exakt positionering av materialet, vilket minskar avfall och ökar effektiviteten. 

Produkter från Secabo är kända för att vara enkelt att använda och kräver ingen specialiserad utbildning eller teknisk expertis. Dessutom är det modulärt i sin design, vilket gör det möjligt att uppgradera och utöka systemet efter behov.

Alla produkter från Secabo

Show Filters

Visar alla 152 resultat

Visar alla 152 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa