Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Sefa – köp deras sortiment här!

Logotyp från Sefa.

Transferpressar från Sefa

Sefa är ett framstående företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa transferpressar. Med sitt säte i Frankrike har Sefa ett stort utbud av värmepressar som har en stark närvaro på den globala marknaden och en stor kundbas i Europa och andra delar av världen.
Sefas produkter är kända för sin höga kvalitet, effektivitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett populärt val bland tryckerier, skräddare och företag inom textilbranschen. Företaget har en stark inriktning på innovation och kvalitet, och fortsätter att utveckla nya produkter för att möta behoven hos sina kunder.
Sefa är en pålitlig och välrenommerad leverantör av värmepressar som sätter en hög standard för kvalitet och innovation inom branschen. Med deras starka närvaro på den globala marknaden och engagemang för miljön, är Sefa ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig leverantör av värmepressar.

Show Filters

Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa