Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Stahls’ – köp deras sortiment här!

Stahls logotyp.

Stahls' - Ett ledande varumärke inom värmepressar och textilvinyler

Stahls’ är ett företag som är kända för sina högkvalitativa värmepressar och textilvinyler. Deras sortiment inkluderar en mängd olika produkter som är utformade för att möta behoven hos professionella användare inom textiltryckeri- och reklambranschen.

 

Brett utbud av transferpressar

Stahls’ erbjuder ett brett utbud av transferpressar som är utformade för att producera högkvalitativa resultat för olika applikationer. Deras värmepressar är användarvänliga, mångsidiga och kända för sin höga kvalitet. En av deras mest populära värmepressar är Hotronix Fusion, som är en allt-i-ett-värmeöverföringspress som möjliggör högkvalitativa tryck på olika textilier och ytor.

 

Stahls’ erbjuder också andra pressar, inklusive clamshell-pressar, swinger-pressar och dragpressar. Dessa värmepressar är utformade för att möjliggöra högkvalitativa tryck på olika typer av textilier och ytor och är lämpliga för olika applikationer.

BRETT sortiment av textilvinyler

Stahls’ textilvinyler är tillverkade av högkvalitativ vinyl och är mycket slitstarka, vilket gör dem till ett idealiskt val för professionella tryck på kläder. Deras textilvinyler är enkla att använda och kräver bara en värmepress för att applicera på tyget. Med deras HTV kan du skapa allt från enkla texttryck till avancerade och detaljerade designmönster.

Alla produkter från Stahls'

Show Filters

Visar alla 49 resultat

Visar alla 49 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa