Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Bomullstyg

Bomullstyg är en av naturens gåvor till textilvärlden, en textil framställd från de fluffiga fibrerna som omger fröna av bomullsplantan. Genom tiderna har det blivit en hörnsten inom textilindustrin, och dess popularitet har stått emot tidens tand tack vare dess enastående egenskaper.

 

Ett av bomullstygets mest uppskattade kännetecken är dess mjukhet. Detta, kombinerat med dess naturliga andningsförmåga, skapar en känsla av komfort som är svår att överträffa, vilket gör det till förstahandsvalet för kläder som T-shirts, jeans, underkläder och många andra vardagsplagg. När solen står som högst och temperaturen skjuter i höjden, erbjuder bomullskläder en svalkande lindring genom att effektivt dra bort fukt från huden och låta luften cirkulera fritt.

 

Bortom kläder har bomullstyg även hittat sin plats inom heminredningen. Från lakan och gardiner till handdukar och bordduk – dess mångsidighet och hållbarhet har säkerställt att det fortsätter att vara ett föredraget material i hemmen.

 

Ytterligare en fördel med bomull är dess miljövänliga karaktär. Som en biologiskt nedbrytbar resurs bryts bomullstyg naturligt ner över tid, vilket minimerar miljöpåverkan. I en tid när hållbarhet och ekologisk medvetenhet är på frammarsch, fortsätter bomullens relevans att växa.

De flesta textilvinyler du hittar här hos oss på Folier.se har ett smältlim som är gjort för att fästa på bomullstyg. 

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa