Varukorg
  • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Fraktfritt vid köp över 500kr
 • reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

  Epsons första A4-sublimeringsskrivare SureColor SC-F100

  Epsons första sublimeringsskrivare i A4-format; SureColor SC-F100, passar perfekt för dig som vill komma igång med att producera enklare sublimeringsutskrifter till t.ex. muggar, kläder, skyltar, musmattor, mobilskal och mycket mer. Skrivaren är särskilt utvecklad för att passa mindre producenter och nystartade företag som vill utöka sitt produktutbud av personifierade produkter. För dig som vill producera större sublimeringsutskrifter och vill ha lite mer möjligheter så finns storebror Epson SureColor SC-F500 där du har upp till 61 cm i rullbredd eller om du vill printa A3/A4 ark.

   

  I videon här nedan går Richard Garp, Business Account Manager för Epson Sverige, igenom de olika fördelarna med SC-F100 & SC-F500.

  Perfekt för dig som vill komma igång med sublimeringstryck

  Sublimeringsskrivaren SureColor SC-F100 passar perfekt för dig som vill komma igång med sublimeringstryck. Tillsammans med en värmepress ger den dig oanade möjligheter för snygga och färgstarka tryck på både mjuka och hårda material. Den kompakta SC-F100, som inte är större än en vanlig A4-skrivare, har en fällbar 2,4-tums LCD-display, Wi-Fi-anslutning och matning framifrån (150 ark) som gör det lätt att fylla på papper. 


  SC-F100 erbjuder korta ledtider för produktion, låg total ägandekostnad och är enkel att ställa in, använda och underhålla – inga specialistkunskaper krävs! 

   

  Påfyllnadsflaskor som ger lägre print-kostnader

  SC-F100 har precis som storebror SC-F500 påfyllnadsflaskor istället för traditionella patroner. Tack vare påfyllningsbara bläckbehållare på 140 ml, får man jämfört med patronbaserat bläck också lägre driftskostnader.  

  Påfyllningsbar bläcklösning

  Påfyllningsbar bläcklösning med 140 ml bläckflaskor

  Heltäckande utskriftslösning

  Bläck, drivrutin och papper, allt utformat för att fungera i harmoni

  Flera anslutningsmöjligheter

   Anslutning via Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0

  Kom igång med sublimeringstryck, investera i en SureColor SC-F100 idag!

  Fraktfritt över 500kr

  Fri frakt på order över 500kr

  Öppet köp i 14 dagar

  14 dagars ångerrätt

  Snabb leveranstid

  1-3 dagars leveranstid

  100% Trygga betalningar

  Klarna / MasterCard / Visa