Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-bage-trust-2021 reco-bage-trust-2020 reco-bage-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Vad kostar transfertryck?

Vad man menar när man säger transfertryck kan vara många olika saker. Det är lite som att säga: vad kostar en bil? Det är stort sett omöjligt att svara på…

Precis som det finns massor av olika bilmärken och modeller att välja på, så finns det många olika metoder för transfertryck. Det kan vara ett tryck med vinyl, ett sublimeringstryck, screentransfer, DTF eller någon annan metod för textiltryck. De olika metoderna använder sig av olika material och maskiner och kräver olika mycket arbetsinsatser.

Vilken metod som används bestäms ofta av det motiv du vill trycka, men även hur stor upplaga du vill ha.

Vill du ha en mindre upplaga av namntryck eller en enkel, enfärgad logotyp kan tryck med till exempel textilvinyl vara lämpligt. Då kan du även beställa bara själva trycken och applicera dem själv på plaggen. För lite större ordrar kan i stället DTF vara den mer lämpliga metoden.

Vill du trycka en stor bulkorder med exakt likadana tryck, kan i stället screentryck vara den mer ekonomiska vägen att gå.

Beställa eller trycka själv?

Svaret på frågan – vad kostar ett transfertryck – skiljer sig så klart även på om du är ute efter att göra jobbet själv eller om du vill beställa transfertryck av ett företag som gör det åt dig.

I rena materialkostnader kan ett transfertryck kosta någonstans från ett par kronor upp till 30-35 kronor för ett tryck i  A4-storlek beroende på vilken metod du använder. Lägg därtill kostnader för arbete och tid, plus eventuella kostnader för plagget som ska tryckas.

För dig som beställer transfers regelbundet och i lite större volymer, kan det kanske löna sig att investera i egna maskiner för att göra delar av, eller rentav hela jobbet i egen regi.

Jackor med tryckt logotyp i textilvinyl

För dig som vill göra egna transfers av olika slag säljer vi på Folier både maskiner och material för till exempel vinyltryck, DTF- och DTG, sublimering, lasertransfer med flera.

Läs mer om olika metoder här » Tryckakademin – Tryckteknik

susanne
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Se fler inlägg

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa