Varukorg
    • ✓ 1-3 dagars leveranstid ✓ Rimliga frakter
reco-badge-1000-reviews reco-badge-trust-2023 reco-badge-trust-2022 reco-badge-trust-2021 reco-badge-trust-2020 reco-badge-trust-2019

Länkar

Vill du prata med oss?

Ring oss på 08-554 240 60

Sociala medier

Unisub – köp deras sortiment här!

Bild med flera tryckta underlägg från Unisub.

Unisub

Unisub är mer än bara ett företag som tillverkar sublimeringsbara produkter. De är en innovativ och kreativ kraft inom reklam-, skylt- och grafikindustrin, som erbjuder högkvalitativa och mångsidiga produkter för en mängd olika applikationer. Deras produktsortiment är omfattande och inkluderar inte bara brickor, glasunderlägg, trädgårdsskyltar, bagagetaggar och nyckelringar, utan även en mängd andra produkter som är utformade för att ge livfulla och levande färger som är resistenta mot repor, blekning och UV-ljus.
Unisub’s sublimeringsprodukter är lätta att använda och ger professionella resultat varje gång. De är ett välkänt och respekterat varumärke inom branschen och har gjort sig kända för sina högkvalitativa produkter som har gjort dem till en av de ledande aktörerna inom sublimeringsindustrin. Så om du letar efter högkvalitativa sublimeringsprodukter som är utformade för att ge livfulla och hållbara tryck på olika ytor och material, då är Unisub det perfekta valet för dig.

Alla produkter från Unisub

Show Filters

Visar alla 75 resultat

Visar alla 75 resultat

Öppet köp i 14 dagar

14 dagars ångerrätt

Snabb leveranstid

1-3 dagars leveranstid

100% Trygga betalningar

Klarna / MasterCard / Visa